AIRE CONDICIONAT; Daikin, Mitsubushi, Fujitsu...

Daikin

Des de 690,00 € (Instal·lació inclosa fins a 5m)

Estalviar energia no implica renunciar a prestacions ni a benestar, almenys amb Daikin i el Sistema DC Inverter. Amb Daikin la potència i la intel·ligència estan més unides que mai. Gràcies a la seva tecnologia Inverter, les unitats aconsegueixen una potència màxima en calefacció de fins a un 70% més que un equip estàndard. I quant a la refrigeració, Daikin aconsegueix fins a un 30% més d'energia anual. Això ocorre perquè la tecnologia *Inverter de Daikin permet variar la freqüència i la capacitat de l'equip. Per aquest motiu, aquestes unitats són capaces de maximitzar la seva capacitat en l'engegada, i així aconseguir més ràpidament la temperatura desitjada.

Mitsubishi

Des de 670,00 € (Instal·lació inclosa fins a 5m)

El consum dels sistemes d'aire condicionat Mitsubishi Electric és molt inferior al d'altres marques. Pel seu disseny, les seves avançades prestacions i les seves múltiples maneres de funcionament, les noves unitats aconsegueixen consums excepcionalment baixos que els atorguen la classificació energètica A.

Fujitsu

Des de 645,00 € (Instal·lació inclosa fins a 5m)

El silenci, el sigil, pau, tranquil·litat, calma, quietud. És lloc, llar, espai, interior. És comoditat, benestar, repòs, harmonia. El silenci no se sent però si no està es troba a faltar, com l'aire condicionat Fujitsu. Fujitsu ofereix una àmplia gamma de productes tant per a l'entorn domèstic com per al sector comercial. Els equips d'aire condicionat Fujitsu ofereixen tot el confort i màxim silenci, utilitzant els recursos naturals justs i necessaris i funcionant d'acord amb les últimes directrius europees.

Altres marques

HiyasuJunkers,

Kaisun, etc...

 

Des de 595,00€ instal.lació inclosa

 

 

 

Venta d'aparells d'Aire condicionat         

Des de 355 € (Sense Instal·lació)

li portem a casa seva

 

TOTS ELS PREUS AMB IVA  INCLÓS